tag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post2165038623537311695..comments2023-10-11T02:53:10.716-07:00Comments on Mirjanina Kuhinja: Pasta-fazolmirjanahttp://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-11199274323845555102012-06-24T10:16:32.052-07:002012-06-24T10:16:32.052-07:00Obozavam, alo obozavaaaaaaaaaaaaaaam pastu fazol!!...Obozavam, alo obozavaaaaaaaaaaaaaaam pastu fazol!!! Jos onaj koma pogacice na prvoj fotki....bas vam zavidim;)Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-27851873066946514602012-06-24T08:47:13.052-07:002012-06-24T08:47:13.052-07:00nema do pjata dobre maneštre!nema do pjata dobre maneštre!Tamarahttps://www.blogger.com/profile/08818237585491202736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-71741825697297751282012-06-24T02:18:55.928-07:002012-06-24T02:18:55.928-07:00Ja sam luda za corbastim jelima,tako da ostatk ma...Ja sam luda za corbastim jelima,tako da ostatk manestre,malo usitnim stapnim mixerom i zamisljam da je neka gusta juha ;) ali ne pali kod ostalih clanova,samo ja sebe varam !!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-85848797127288217302012-06-24T02:17:03.492-07:002012-06-24T02:17:03.492-07:00Jesam,zaboravila sam pastu :)!!Jesam,zaboravila sam pastu :)!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-11134823683016308022012-06-24T02:16:21.822-07:002012-06-24T02:16:21.822-07:00U pravu si Nado i ovdje ga ima konzerviranog odsva...U pravu si Nado i ovdje ga ima konzerviranog odsvakuda..ja koristim suhi grah i taj suhi nije kao prije da se mora duuugo kuhati,ne brzo se skuha,tako da sam bas zadovoljna..vidjela puno ugostiteljskih objekata da koriste konzervirani grah,sto za corbasta jela ,sto za salate..no svako uradi onako kako njemu pase !!!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-89845754960752341272012-06-24T01:05:01.359-07:002012-06-24T01:05:01.359-07:00Ja ovo volim u svako doba godine, ljeti još više s...Ja ovo volim u svako doba godine, ljeti još više s dodatkom svježeg povrća. Ni ja nisam nikad voljela onaj teški grah koji se kod nas pravi, sa suhim mesom i zaprškom, sve to ga čini tako teškim. A zapravo u kombinaciji s tjesteninom je jedno od najzdravijih jela iz mediteranske kuhinje.Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-22152376264921852662012-06-23T13:50:37.625-07:002012-06-23T13:50:37.625-07:00Ajmeeeeee, pašta fažol!! Obožavam! Kod mene se rad...Ajmeeeeee, pašta fažol!! Obožavam! Kod mene se radi bez pumodira i sa puno sušenog svinjskog jela. Odlično jelo na koje u ljetnim mjesecima nažalost zaboravimo, upravo zbog sušenog mesa koje više paše za hladnije dane.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-14195691058711882782012-06-23T12:58:14.925-07:002012-06-23T12:58:14.925-07:00Da li mi se čini ili u rceptu nema pašte? Inače, o...Da li mi se čini ili u rceptu nema pašte? Inače, odlično, jelo mojeg djetinjstva koje jako dugo nisam spremala.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-24910910306946251742012-06-23T11:35:48.662-07:002012-06-23T11:35:48.662-07:00Ja bi rekla jelo za sva vremena i ja jako volim te...Ja bi rekla jelo za sva vremena i ja jako volim te domaće maneštre, koje su bogate okusom a i mirisom.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-363941092803884192012-06-23T08:27:42.844-07:002012-06-23T08:27:42.844-07:00Volim grah, posebno u zimi (što i je slučaj kod te...Volim grah, posebno u zimi (što i je slučaj kod tebe)! <br />Sviđa mi se i kako ga ti radiš i izgleda jako fino, jedino ja baš nikada ne koristim konzervirani grah jer jednostavno više volim ovaj naš domaći! Ovaj konzervirani kod nas, bude Kina, Kanada , Brazil..i ne znam što , ni koliko stoji u tim konzervama, a i sami konzervansi i dodatci u nutra su upitni! Ali tko voli, nemam ništa protiv..Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-83091914522306170042012-06-23T02:17:11.723-07:002012-06-23T02:17:11.723-07:00Jako fino jelo, super mi je kombinacija s paradajz...Jako fino jelo, super mi je kombinacija s paradajzom, to mi mama slaže u jesen. Ali unatoč tome što je kod nas vrruuuuuućeeee, ja ovo volim jesti u svako doba. Baš mi paše kako je malo kiselkasto od paradajza :)Anjahttps://www.blogger.com/profile/11102735985888768191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-67934885068060516202012-06-23T01:52:51.182-07:002012-06-23T01:52:51.182-07:00Znas da mi je bas zao sto sam uvijek suprotno od v...Znas da mi je bas zao sto sam uvijek suprotno od vas u cijeloj prehrani..kod nas je lijepih 17-18C,suncano ali lijepo svijeze..nocu padne temperatura ,no ni priblizno zimi u ex-yu !!!<br />Hladi se i uzivaj u moru !!!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3792201541855018857.post-57236090112913051172012-06-23T00:42:40.407-07:002012-06-23T00:42:40.407-07:00Divno ti je ovo samo sto kod nas nije sezona za ta...Divno ti je ovo samo sto kod nas nije sezona za takva jela mi smo ti sad vise na siru i paprikama, paradajzu jer je vruce crkosmo od vrucine vec biva po 38-39 stepeniirenalanahttps://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.com