50gr sitnog secera +250ml vode
50gr marakuja-passionfruit(samo unutrasnjost )
200gr
manga(ociscenog)
250gr
bresaka(ociscenih)
2
zlice limunovog soka
Secer staviti u serpicu sa 250ml vode, da kuha
5 minuta
Ohladiti!
Procijediti passionfruit i zadrzati 1
zlicu sjemenki.
Izblendati/samljeti svo voce, dok motor radi, polako sipati
ohladen secerni sirup+150ml vode i limunov sok i sjemenke
koje smo sacuvali
nakon cjedenja ~
Sipati u
siroku posudu, koja smije ici u zamrzivac!
Ostaviti u zamrzivacu 5 sati, ali se
NE SMIJE ZAMRZNUTI!
Vilicom
izmijesati, zatim umutiti mixerom, da postane pjenasto,
pa dodati ulupan
bjelanjak.
Sve spojiti i ponovo vratiti u istu posudu i zamrznuti.
Izvaditi iz zamrzivaca, 15-estak minuta prije sluzenja.
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.