Preostane nam puno jaja poslije Uskrsa,pa evo ideja kako ih pripremiti najjednostavnije a da izgledaju jako dekorativno,kao hladno predjelo !
krem sirom
sa okusom vlasca
Dekorativno I ukusno predjelo za sveceane
prilike I party okupljanja
Mjera je za 6 osoba
3 jaja
½ avokada
1 zlica hrena
(gotov hren iz tegle)
1 zlica krem sira sa okusom vlasca
2 zlice isjeckanog svjezeg vlasca
sol,biber
narendana korica limuna
1
mala zlicica soka od limuna
Jaja skuhati .
Jos topla staviti u jako hladnu vodu,radi
boljeg skidanja ljuske.
Oguljena jaja prepoloviti na pola.
Izvaditi zumanca I staviti ih u mali
blender zajedno sa krem sirom,hrenom, vlascem uz dodatak soli I svjeze
mljevenog bibera.
Sve sastojke izblendati u jako finu mazivu smjesu,pire.
Smjesu zaciniti po ukusu.
U dresir vrecicu staviti smjesu I puniti
polovine bjelanjaka.
Ukraiti sa sjeckanim vlascem!
Draga Mirjana, nominovla sam te za The Versatile Blogger Award.
OdgovoriIzbrišiHvala snesko !!
IzbrišiSada je na tebi da se pridružiš i postupiš po uputstvima, koja možeš da vidim u postu na mom blogu, vezano za ovu titulu.
OdgovoriIzbriši