Bezglutenska poslastica,koja nimalo ne zaostaje sa slasticama sa glutenskim brasno.
Narendati malo korice limuna ,dodati par kapi vanila ektrakta ili po zelji sta volite..
Na kraju dodati mlijeko i prosijano brasno ,pa rucno sve izmutiti i staviti u podmazani kalup (20cm).
Peci na 180C oko 4o minuta
Posluziti sa vocem i slagom!
Ovo je osnovica za dalje...mozete biskvit upotrijebiti za oblikovanje torte,snita,kremastog kolaca ili sasvim solo,bez icega,mozda samo lagana secerana glazura ...yummm!!
Biskvit s maslacem
125 g maslaca
150g secera
2 jaja
210 g bezglutenskog brasna
125ml mlijeka
korica limuna ili neki dodatak po vasoj zelji!
U zdjeli izmutiti secer i maslac ,sobne temperature,da zapjeni.
Dodati jedno po jedno jaje.
Dodati jedno po jedno jaje.
Narendati malo korice limuna ,dodati par kapi vanila ektrakta ili po zelji sta volite..
Na kraju dodati mlijeko i prosijano brasno ,pa rucno sve izmutiti i staviti u podmazani kalup (20cm).
Peci na 180C oko 4o minuta
Posluziti sa vocem i slagom!
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.