5. tra 2012.

Punjena jaja

Add caption


Punjena jaja

Jednostavno hladno predjelo.

Jaja -koliko hocete
kapari,limunova korica+ sok
majoneza
persinov list ili kopar
sol,biber
dimljeni losos

  Jajaj staviti u hladnu vodu,kada pocme voda da kljuca,skloniti jaja poklopiti i ostaviti na stranu tako poklopljene 15 minuta.

Odsuti toplu vodu,sipati hladnu.
Jaja ocistiti od ljuske.
Prerezati po duzini i povaditi zumanjke.
Zumanjcima dodamo navedene sastojke i time punimo bjelanjke.

Ukrasiti po zelji.




**ako zelite da vam zumanjak bude na sredini  kada se skuha jaje..tada prilikom kuhanja,lagano promijesajte nekoliko puta ..ne salim se!!


Add caption


Jos jedna od ideja koja mi se jako svida !!

Slani savici od dimeljenog lososa.

Broj komentara: 9:

  1. Čim je u pitanju dimljeni losos, kupljena sam! Prekrasne fotke, kao i uvijek! I odlična ideja za nešto malo drukčije.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno izgleda, već dugo nisam radila tako nešto.

    OdgovoriIzbriši
  3. volim punjena jaja, izvrstan način za pripremiti jaja tijekom Uskrsnih blagdana. Krasno izgledaju

    OdgovoriIzbriši
  4. obožavam losos ,jedva čekam recept za savitke!

    OdgovoriIzbriši
  5. I jaja i savici izgledaju fantastično, uljepšaće svaku blagdansku trpezu! Hvala na ideji, bilježim! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasno, iskoristit cu ovu ideju .

    OdgovoriIzbriši
  7. Super ideja i super za poslužiti i počastiti se. Kombinacija sastojaka mi se sviđa i jako je lijepo i dekorativno !

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš sam ih danas radila, u punjena jaja stavljam sve od šunke do rotkvice i tradicionalno ih spremamo ua Uskrs. Lijepa su :)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.