Klasik koji uvijek odusevi drustvo,spremno za finu gozbu !!
Beef stroganoff
500g govede pisanice
300g gljiva
100g slanine
2 zlice paradajz pirea
1 zlica senfa
1 zlica kapara ili malo kiselih krastavaca
1zlica brasna
200ml vrhnja za kuhanje
persinov list
Meso izrezati u tanke snitice,uvaljati da u brasno ,kojem smo dodali sol i biber.
Poprziti meso na malo masnoce u tavi,izvaditi u tanjir i nastaviti sa drugim namirnicama..slaninicu izrezati na manje komadice i staviti u tavu,proprziti i dodati na listice izrezane glhive..cim uvenu,dodati senf,pire i vratiti meso...sve promijesati i sipati vrhnje..dodati malo vode ili povrtnog temeljca ako je umak pregust..nakon 5 mi nuta dodati persin i posluziti dok je toplo.
Poprziti meso na malo masnoce u tavi,izvaditi u tanjir i nastaviti sa drugim namirnicama..slaninicu izrezati na manje komadice i staviti u tavu,proprziti i dodati na listice izrezane glhive..cim uvenu,dodati senf,pire i vratiti meso...sve promijesati i sipati vrhnje..dodati malo vode ili povrtnog temeljca ako je umak pregust..nakon 5 mi nuta dodati persin i posluziti dok je toplo.
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.