Fini,ukusni i mekani kolacici od bjelanjaka,ljesnjaka i visanja,a moze i bilo koje drugo voce sto vi volite.
Potrebne namirnice:
8 bjelanjaka,sobne temperature
250g neslanog maslaca
200g secera u prahu
150g mljevenog ljesnjaka
50g grub lomljenog ljesnja
visnje,po potrebi
100g brasna
Ljesnjaka,malo ispeci u rerni i skinuti im kozicu..samljeti ih ali ostaviti malo za posi odozgo.
Malsac otopiti i prohladiti.
Bjelanjke ulupati u snijeg.
Brains prosijati u zdjelu i dodati mljevene ljesnajke i secer u prahu.
u snijeg od bjelanjaka dodati otopljen maslac i rucno metlicom za mucenje izmijesati.
donate she sastojke i na isti nacin spojiti.
dobivenu smjesu staviti u kalup za mafenske ili neke male kalupice.
Na sredinu suavity visnu-dvije i posuti grubo lomljenim ljesnajacima.
Peci na 200C oko 35 minuta.
Bilo bi dobro kada bi svako prilagodio vrijeme pecenja prema svojoj rerni.
8 bjelanjaka,sobne temperature
250g neslanog maslaca
200g secera u prahu
150g mljevenog ljesnjaka
50g grub lomljenog ljesnja
visnje,po potrebi
100g brasna
Ljesnjaka,malo ispeci u rerni i skinuti im kozicu..samljeti ih ali ostaviti malo za posi odozgo.
Malsac otopiti i prohladiti.
Bjelanjke ulupati u snijeg.
Brains prosijati u zdjelu i dodati mljevene ljesnajke i secer u prahu.
u snijeg od bjelanjaka dodati otopljen maslac i rucno metlicom za mucenje izmijesati.
donate she sastojke i na isti nacin spojiti.
dobivenu smjesu staviti u kalup za mafenske ili neke male kalupice.
Na sredinu suavity visnu-dvije i posuti grubo lomljenim ljesnajacima.
Peci na 200C oko 35 minuta.
Bilo bi dobro kada bi svako prilagodio vrijeme pecenja prema svojoj rerni.
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.