24. stu 2010.

NAGRADE !!!!! :))

Dobila sam dosta nagrada i svaka mi je draga na svoj nacin,jedino mi je tesko sve sada dalje proslijediti,linkanje me ubija :))
Ali sjedicu i pisati ,pa valjda cu uspjeti !!:)
Miroslav sa bloga Iz moje kuhinjice,mi je dao nagradu ,koju ja zelim proslijediti na :




1 Suromanija

2 Les gateaux de Pota

3 Art Drops

4 Coolinarija

5 Foodforthought





Zahvaljujem se takoder na nagradi od bloga La casa de vainilla ,koja ce mi oprostiti jer sam je dugo zadrzala kod sebe :)
Ja cu obradovati slijedece blogove:





1 Krpice i konci

2 Dvi ribe,dva kumpira

3 Home-made by B

4 Jacina carobna kuhinja

5 Kasicica secera i
prstohvat soli



sada mi je jos preostalo da se zahvalim divnim blogerkama,Aleksandra123sa Sveetfood ,Tristo cuda ,La casa de vainilla , Home-made by B na jos jednoj nagradi koju sa zadovoljstvom proslijedujem dalje,ali prvo moram da odgovorim na pitanja !!

Zasto si stvorila blog?-Htjela sam na neki nacin da sacuvam ono sto s ljubavlju radim,mozda se jednog dana ovo moje dvoje djece upusti u avanturu kuhanja,pa neka se nade..a i prestala sam pisati po listicima ,sada se obucavam na kompjuteru!!!
Za blog se JAKO zahvaljujem Snjezani jer je dobivala glavobolje od mene !!,a i svima ostalima sto me trpe !!:)

Koju vrstu blogova citas?-Prvenstveno blogove hrane ,ali rado odem na sve ostale jer volim rucne radove,pa mi je zelja barem da citam kada nemam vremena da se time bavim.

Imas li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
NE

A odjece?

U mladim danima,a i danas nosim sportsku ili klasicnu odjecu,od sportske je Adidas bio i ostao meni najbolji,a klasicna mi je svejedno jer moju velicinu(moju tezinu,sirinu) u skupim markama ne mogu da nadem :)!!

Koji proizvod dek. kozmetike ti je najbolji?
Sve od Garnier i Elizabeth Arden-jedino sa njima nisam do sada imala nikakvih problema jer imam jako osjetljivu kozu i zato se mazem samo prirodnim kremama,Elizabeth ce ostati sve dok ne nastanu promijene:)

Koju boju najvise volis?
Zimi tamnije boje kao crna,plava bordo,dok ljeti pretezno sam u nijansama svijetlijih tonova,smede,zelene,bijele,plave..ma ponekada obucem kako se osjecam !!

Tvoj parfem?

Pa moze se reci Ester Lauder-plesure i Laura Biagiotti-Laura,ovaj drugi mi je zaista omiljeni !!:)

Koji film najvise volis?
Tri filma su mi ostala u dubokom sjecanju;Prohujalo sa vihorom,Ptice umiru pjevajuci i Sjever i Jug...to je bilo jako davno ,a sada jedva sa vam ovdje provedem malo vremena,sve ostalo je zurba i obaveze...

Koje drzave zelis posjetiti i zasto ?

Posto sam ne planski dosla u Australiju,sada je planski obilazim,naime smijesno mi je kada ljudi kazu da su tu 50+godina i da nisu nigdje isli ..ova drzava je velika i zelja mi je da je bolje upoznam,barem dok zivim ovdje ,a ako bi imala vise financijskih mogucnosti..tko zna obisla bi cijeli Svijet !!!:))

Evo i mene na kraju ovih odgovora ,sada mi samo prostaje da nagrade uputim dalje.
Dakle,nagrada putuje ....





Dimitranas' blog

kokosarnik

Kulinarno s Nadja

Broj komentara: 14:

  1. Najlepše hvala na nagradi :)))

    Inače potpuno su me očarale BRZE POGAČICE OD RUZMARINA I ČESNJAKA, juče uveče smo ih spremili za večeru, bile su pun pogodak!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na nagradi i čestitam na tolikim nagradama!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja se izvinjavam jer nisam pravilno postavila slike,sada je sve u redu :)!!!
    Uzivajte !!!:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti milice moja, obožavam tvoj Blog i tvoje recepte i sličice :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidim da je proleće u punom jeku kod vas na slici. Divno, mda volim ja i naš sneg, a košavu mogu i da preskočim. Hvala puno Mirjana na blogu i zaista se obradujem svakom tvom postu. Vremenom sam naučila koji blog ide uz koga, jer nas ima dosta, ko kako piše, kuva, misli. i zaista radujem se. Samo mi je žao što si onaj sufle tako brzo sklonila, da je još malo bio na blogu kao prvi receptić.
    Samo me zanima, naravno ne želim da njuškam tamo gde ne treba, kolika je ta kuhinja gde radiš, jer po ovim receptima oni su presrećni što te imaju. Treba da počneš biznis kućne dostave kolača ili nešto slično ili pravljenje samo za ekskluzivna mesta. Videla sam jednu emisiu gde se sve ove naše torte (sa koricama od belanaca i kuvani filovima) služe jednom nedeljno u Ritzu po paprenim cenama onako kao švetki sto.
    Nikada nije kasno da se svet obiđe, a eto mi ga i ovako obilazimo. Daleko si, ali su oni koje voliš tu uz tebe i to je najbitnije

    OdgovoriIzbriši
  6. Volim i ja snijeg ali samo da gledam kroz prozor!!! uzivam u zimskoj idili,ali ne volim vijavice i previse hladno ,ali mi nedostaje jaaako puno za bozic i Novu Godinu,tada me uhvati nostalgija,ali posto u to vrijeme imam jako puno posla ,to mi odvuce misli na drugu stranu,da,da radim za sve praznike...:)
    Ne znam kako da postavim sliku sto sam napravila ,ali nazalost samo je kuhinja..

    Moje radno mijesto je nakon 10godina prelijepo,ali ja sam starija i sada mi je taj prostoir ogroman..prije smo imali stari Dom i sve mi je bilo nekako lakse,sada ima puuuuno hodanja,nagledanja,pokazivanja,jer imam vise pomocnog osoblja,a svima treba objasniti ,pa nekada i podviknuti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala puno na nagradi,draga Mirjana!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala ti draga Mirjana na dodijeljenoj nagradi, baš si me njome razveselila !!

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Mirjana,

    hvala ti puno na nagradi :-)

    Pozdrav od srca!

    OdgovoriIzbriši
  10. Of course I used google translator, nice blog, could we do a partnership? add me on your blogroll, I'll do the same, Carlos from Brazil, you can help me advanced, a lot of students have been used my blog to improve their English. As soon as you do that, let me to know send a message on my blog. http://www.englishtips-self-taught.blogspot.com no spam, it is an educative blog

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.