6. stu 2011.

Broj komentara: 29:

  1. Već sam jela kolače pd mrkve, i koliko god možda zvuči neobično, jako je ukusno, vjerujem kao i ova torta! A za ovu kokos čokoladnu bombu nemam riječi! Izgleda savršeno! Ugodnu nedjelju ti želim!:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Savrsene draga Mirjana...Kad sam tek pristigla u Australiju, torta od mrkve mi je zvucala tako beznadezno....Sada je obozavam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Oduševljena sam sa obje torte, ali me ipak osvojila ona od mrkve. Tako su lijepe, sastojci i kombinacija kažu odlične, ti si ih majstorski i prekrasno napravila ! Mrkvastu tortu isprobavam prvom prilikom !

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne zna se koja je bolja i ljepša, a ovu s mrkvom nisam nikad probala, prvom prilikom ću je napravit.

    OdgovoriIzbriši
  5. Neznam šta reći a ne uzdahnuti na ove lepotice!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ružo, ove tvoje torte su me očarale, kako svojim izgledom, tako i sastojcima. Tako dobro izgledaju na tvojim fotografijama, da bi ti mogli zavideti i najbolji profesionalci. Nikada nisam probala da napravim tortu sa šargarepom, ali kada vidim ovu, definitivno ću morati da se isprobam...

    OdgovoriIzbriši
  7. Recepti su malo izmjenjeni,odnosno nesto sam izostavila ili pekla u kalupima koje sam imala i bili mi potrebni..torta od mrkve/sargarepe je definitivno moj favorit iako imammsvoju verziju vec postavljenu na blog ,ova me se jako dojmila i jednostavno osvojila ..socna i dodatak brusnica mi se jako,jako svida !!!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Carrot cake obožavam. Moj recept se malo razlikuje, ja dodam ananas sitno seckan za još sočnosti. Meni su svi začini u ovoj torti fenomenalni. Mirjana, mislim da nedostaje krem sir u receptu za fil, tamo gde je prazni prostor u sastojcima.

    Ovu drugu tortu si majstorski napravila. Volim kada izvedbe premaše original a ti si maher za kolače. Predivan presek.

    OdgovoriIzbriši
  9. ove torte su zaista fantastične, ne smao okusom (u što sam uvjerena) već i izgledom. Carrot cake obožavam, spremam si ovaj recept!

    OdgovoriIzbriši
  10. Divne su ti torte ,naročito ova sa kokosom,obožavam ga:))

    OdgovoriIzbriši
  11. Uf ova čokoladna mi je baš primamljiva !!

    OdgovoriIzbriši
  12. Obe izgledaju savrseno!!! Ne znam koja mi se vise dopada!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivne torte draga Miro, ova sa šargarepom je čista DESETKA, a bogami i sa kokosom ne zaostaje ni malo za njom :) Pravila sam tortu sa šargarepom za Bojanin rođendan prvi put po Jeleninom receptu i iznenadila se kako je lepa, sočna i ukusna, probaću i ovaj tvoj recept jer sam sigurna da je prva liga :)))

    http://jaca57.blogspot.com/2011/03/roendanska-torta-ii-kriva-torta.html

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala Jelena na zapazanju izostavljene namirnice !!! krem sir je neizostavan a ja ga zaboravila :)

    Jacamaca ne sumnjam da i Jelenin recept nije dobar ona je meni jako dobra kuharica i vidi se da uziva u kuivanju,a i tvoja prezentacija iste je odlicna !!
    Topli pozdrav svima !!

    OdgovoriIzbriši
  15. What beautiful cake! They look divine.

    Cheers,

    Rosa

    OdgovoriIzbriši
  16. ajme koje ljepotice, ne znam koja mi je bolja, s mrkvom sam jednom davno eksperimentirala, pa me više mami ova kokos-čokolada kombinacija!!

    OdgovoriIzbriši
  17. Obje izgledaju tako prekrasno, ali moram ti priznat da me ova kokos-čokoladna torta odma privukla!!

    OdgovoriIzbriši
  18. Kako odlično izgleda ova čokoladna torta, za poželjeti kriškicu odmah! Torta od mrkve izgleda isto lijepo, ali sam tako skeptična prema mrkvi u kolačima da bih najprije morala pojesti neki kolač s mrkvom a da ne znam da unutra ima mrkve.

    OdgovoriIzbriši
  19. Meni su obje jako fine torte,za razliku od kokos-cokoladne,torta od mrkve je vise socnija..mrkva daje boju,socnost i sasvim mali kontrast siru...dok se jede uopce nema nikakav okus mrkve nego miris narancine jkorice i krem sir kao npr tiramisu ..osjetite okus sira i kave ,ovdje sira i narance i sitnih zacina koje smo dodali u tortu

    OdgovoriIzbriši
  20. Thank you Rosa for stopping by !!!!!

    OdgovoriIzbriši
  21. Prekrasne su. Jedna je lijepša od druge. Bilo bi mi teško odlučiti koju prvu probati.

    OdgovoriIzbriši
  22. tortu od mrkve inače obožavam, volim kako je vlažna i sočna i kad se topi u ustima. tvoja izgleda zamamno! a kombinacija kokosa i čokolade je posebno dobra i definitivno ću je isprobati uskoro!

    OdgovoriIzbriši
  23. torta od sargarepe mi je jedna od omiljenih!

    OdgovoriIzbriši
  24. Evo sada i ja samo gledam ...torte su pojedene u zdravlje svima nama !!!!:)

    OdgovoriIzbriši
  25. Fantasticno izgledaju obe.Ma svaka poslasticarnica bi ih pozelela u izlogu;)

    OdgovoriIzbriši
  26. Ne znam koja mi se torta više dopada, prekrasno izgledaju i jedna i druga, a i sastojci i jedne i druge torte su fantastični...Očarana sam!

    OdgovoriIzbriši
  27. Obe izgledaju jako primamljivo, mada me vise privlači Carrot cake!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.