Govedi gulas
700 gr govedine bez kostiju,
1 glavicaluka,
4 zlice ulja
1 zlica mljevene crvene paprike
soli, po ukusu
1-2 zlice brašna
300ml ukuhane paradajza
(pasirani gusti kuhani paradajz)
150ml vina.
Priprema:
Govede meso bez kostiju od vrata ili plecki izrezati na kocke veličine 3 cm. Luk sitno isjeckati i staviti pirjati na masnocu,pa kada luk pozuti/uvene dodati meso i polagano pirjati u vlastitom soku.
Po potrebi povremeno dodati nekoliko kapi vode i vina. Omeksalom mesu dodati ukuhani paradajz, posuti paprikom,
brasnom i nadoliti tekucinom na prekrije meso.
Savršen ručak,ukusno i jako fino! Jako mi se dopadaju njoki kao prilog gulašu!
OdgovoriIzbrišiTaman sve što volim - njoki, gulaš, parmezan i slata. Mljac!
OdgovoriIzbrišiGulaš je uvijek pun pogodak! Primamljivo!
OdgovoriIzbrišiSuper izgleda. Noki su genijalani.
OdgovoriIzbrišiDivno jelo, još uz domaće njoke, mmmm :)
OdgovoriIzbrišiJoooooooooooooooj ovakav ručak najviše volim !!!!!!!
OdgovoriIzbriši