16. kol 2012.
Pavlova u casi
Domisljati Australci su se dosjetili kako iskoristiti bjelanjke,naravno napraviti Pavlovu,ali ne mora uvijek biti na klasican nacin,moze jednostavno da se naprave manje pavlove i tako ih se stavi u cassu ili zdjelicu ,premaze kremom i ukrasi vocem ili samo passion fruit-om !!
Ja sam se malo zanijela u "igri' pa sam u beze smjesu dodala i kasiku kokosa,koji je dao malo hrapav izgled.
ili jednostavno napravite slatke beze zalogajcice !!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
odlično! i jako dekorativno. obožavam beze
OdgovoriIzbrišiSuper, osvježavajuće, a opet slatko :)
OdgovoriIzbrišijeste jos ja izbjegavam dodati secer u slag,tako da bas bude umjereno slatko !!
IzbrišiSvidja mi se ideja za Pavlovu u casi, kokos vrlo lepo ide uz tropsko vroce, a puslice sa jagodama su kao sa stranica nekog finog zurnala.:)) p.s. ne mogu da te nadjem na coolki, jesi li jos tamo?
OdgovoriIzbrišiOvo mi je najbrza poslastica kada sam prezauzeta,tako da eto vec nesto poznatopisano i videno puno puta,na neki nacin ponovo osvjezi stranicu.
IzbrišiU pravu si,nepaznjom sam se izbrisala :-(,tako da nema vise nista od mojih slika i recepata na coolki.
Passion fruit nisamm nikad probala toga nema kod nas ali ove sa jagodama su predivne
OdgovoriIzbrišiIrena,tebi beze kore idu od ruke i imas jako puno recepata koji su zaista divni i u kobinaciji sa kremama,meni je ovo bila brzinska poslastica !!
IzbrišiOdlican desert, bez mnogo nepotrebne komplikacije...a i prijateljski je za one koji paze na liniju.
OdgovoriIzbrišiMirjana, nema te na Coolki pa sam ti se došla javiti... pa što se desilo, nedostaju nam tvoji recepti i fotke .
OdgovoriIzbrišiHvala Elvira sto si navratila,dodi ti meni cesce,ovdje nema nezadovoljstva,pa je druzenje ugodnije,a jednog dana ,mozda se ponovo sretnemo na starom mijestu !!!!
Izbrišitako nježno izgledaju
OdgovoriIzbrišiPavlova u čaši mi je odlična ideja :) Baš nježno izgledaju :)
OdgovoriIzbriši